the recovery and the future of the hospitality industry
25 - 26 MAI 2022 • JW Marriott Hotel
CONFERINTA
25-26 MAI 2022
TopHotel este cel mai mare eveniment anual care va analiza tendintele globale si impactul acestora asupra investitiilor si dezvoltarilor hoteliere locale.
TOPHOTEL AWARDS
25 MAI 2022
TopHotel Awards ofera recunoastere si rasplateste munca si eforturile depuse de industria hoteliera si a turismului in aceasta perioada plina de incercari.

Prezentare

De la prima editie din 2005, TopHotel a fost si continua sa fie evenimentul de referinta pentru intreaga industrie a ospitalitatii din Romania. Anul 2020 ne-a adus provocari fara precedent, iar industria turismului si a ospitalitatii a avut mult de suferit. In 2021, provocarile continua, insa suntem pregatiti sa le transformam in oportunitati.

TopHotel ramane un eveniment la fel de implicat si dedicat industriei care isi propune sa duca mai departe misiunea de a reuni comunitatea industriei ospitalitatii pentru a dezvolta noi proiecte si strategii, dar si pentru a oferi know-how relevant in contextul actual.

STRUCTURA EVENIMENTULUI

27 MAI 2021

09.00 – 17.00: Hotel Investment Conference

Ziua I este dedicata investitiilor. In fiecare an, in cadrul evenimentului, profesionistii din industrie se reunesc pentru a analiza si a dezbate asupra tendintelor pietei dar si asupra modului in care oportunitatile potentiale pot fi transformate in tranzactii hoteliere.

19.00 – 21.00: Gala TopHotel Awards

Anul acesta, comunitatea se reuneste intr-o editie speciala pentru a onora curajul de a incepe si de a continua investitiile in industria ospitalitatii, dar si pentru a premia echipele si persoanele care au inspirat si au perseverat, avand dorinta de a incerca ceva nou si sa se implice intr-un mod diferit si pozitiv in perioada ianuarie 2020-mai 2021.

28 MAI 2021

09.00 – 16.00 Conferinta: Making The Most of Local Experience

Pentru prima data, la Tophotel, vor fi abordate subiecte inedite din domeniul investitiilor locale, al unitatilor de cazare deosebite, cu design original, construite si operate sustenabil, care schimba viitorul calatoriilor si a turismului local.

16.30 – 18.00 Seminar: Digital Transformation in the Hotel Industry

Daniel Craig va sustine prin Zoom, din Vancouver (Canada), un seminar despre accelerarea transformarii digitale in industria hoteliera. Datorita perioadei Covid-19, hotelurile vor fi nevoite sa adopte rapid tehnologia digitala, acest lucru implicand schimbari radicale in alegerea calatoriilor, asupra angajatilor, proprietarilor si operatorilor din turism.

TopHotel este un eveniment transmis LIVE, exclusiv online. Va putea fi urmarit online doar prin inregistrarea prealabila aici.

Zona expo virtuala

Afla noutatile despre cele mai noi si performante produse dedicate industriei hoteliere accesand zona expo virtuala a evenimentului. Intra acum in contact cu partenerii TopHotel!

DE CE SA PARTICIPI

 • Ai ocazia sa afli ultimele tendinte de la cei mai buni practicieni si experti din industria turismului si hoteliera
 • Identifici cele mai potrivite strategii care pot interveni decisiv asupra cresterii business-ului
 • Afli cum sa faci fata provocarilor cu care se confrunta industria hoteliera
 • Descoperi cum pot oferi hotelurile oaspetilor o calatorie „contactless” dupa COVID-19
 • Aprofundezi cele mai bune practici utilizate de hotelurile de top prezentate pe piata din Romania
 • Inveti cum sa aduci valoare in relatia cu media atunci cand toata comunicarea are loc in mediul online
 • Afli cum poti integra cele mai bune strategii de management al veniturilor pentru maximizarea performantei si cresterii profitabilitatii in urma investitiei

CINE PARTICIPA

Evenimentul se adreseaza liderilor, influentatorilor si profesionistilor din principalele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii:

 • Proprietari de hoteluri si manageri generali
 • Reprezentanti ai lanturilor hoteliere internationale
 • Directorii generali ai agentiilor de turism
 • Investitori
 • Consultanti in turism si agrement
 • Reprezentantii institutiilor financiare
 • Bloggeri si jurnalisti
 • Host-Age