THE FUTURE OF THE HOSPITALITY INDUSTRY
28-29 Mai 2024 • JW Marriott Hotel
INSCRIE-TE ACUM
CONFERINTA
28-29 Mai 2024
TopHotel este cel mai mare eveniment anual care va analiza tendintele globale si impactul acestora asupra investitiilor si dezvoltarilor hoteliere locale.
TOPHOTEL AWARDS
28 Mai 2024
TopHotel Awards vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania le depune zi de zi.

Prezentare

TopHotel Conference, cea mai longeviva conferinta de profil din Romania de mai bine de 16 ani, este locul de intalnire pentru specialistii din industria ospitalitatii, locul unde se anunta noile tendinte, unde se impartasesc strategii eficiente, unde se dezvaluie oportunitati de succes. Ce proiecte noi aduce anul 2024? Care sunt tendintele in turism? Ce perspective au calatoriile de business in anii urmatori? Ce sectoare noi de dezvoltare urmaresc investitorii? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul pe scena conferintei si in sesiunile de networking.

TopHotel este un eveniment modular care se intinde pe parcursul a doua zile si cuprinde conferinte, precum si o gala de premiere. In prima zi a evenimentului, vor avea loc doua conferinte in paralel, urmate de ceremonia de premiere seara. In a doua zi, este programata o singura conferinta. Va invitam sa consultati structura evenimentului.

STRUCTURA EVENIMENTULUI

28 Mai 2024

09.00 - 17.00: Hotel Investments: Connecting with Brands

In prima zi a evenimentului, conferinta aduce fata in fata reprezentanti ai unor branduri hoteliere mari si investitori locali si internationali cu scopul de a oferi participatilor o imagine de ansamblu asupra viitorului industriei hoteliere. Timp de o zi, acestia vor analiza noile oportunitati de business din domeniu, vor dezbate tendintele actuale din sfera investitiilor in industria ospitalitatii si vor oferi solutii pentru provocarilor pe care la intampina specialistii in tranzactiile efectuate pe piata hoteliera locala.

28 Mai 2024

11:00 - 15:00 We Are All Connected: Romania, Bulgaria and Moldova, Roadmap for Sustainable Tourism Development

A doua conferinta a zilei, ce se desfasoara in paralel cu “Hotel Investments: Connecting with Brands”, se concentreaza pe explorarea si promovarea modurilor in care Romania, Bulgaria si Moldova pot colabora pentru a dezvolta turismul durabil. De la perspective de investitii si strategii ale industriei aeriene pana la parteneriate in dezvoltarea turismului rural si gastronomic, vom explora impreuna o gama larga de subiecte relevante pentru construirea unui mediu turistic sustenabil si prosper.

28 Mai 2024

19.00 - 22:30: TopHotel Awards Ceremony

La finalul conferintei, celebram performanta si investitiile in industria ospitalitatii, dar si echipele si persoanele care au inspirat si au perseverat in ultimul an.

29 Mai 2024

09.00 - 16.30 Hotel Performance: The Art of Transforming Hotel Investment Into Exceptional Destination

In cea de-a doua zi, conferinta va aprofunda aspectele operationale ale universului hotelier local, punand accentul pe managementul unitatilor si pe exemple de succes. Aceasta zi pune in prim-plan conexiunile intre jucatorii din industria ospitalitatii, oferind exemple despre cum afacerile din turism se pot diferentia si cum creeaza experiente memorabile.

CINE PARTICIPA

Evenimentul se adreseaza liderilor, influentatorilor si profesionistilor din principalele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii:

  • Proprietari de hoteluri si manageri generali
  • Reprezentanti ai lanturilor hoteliere internationale
  • Directorii generali ai agentiilor de turism
  • Investitori
  • Consultanti in turism si agrement
  • Reprezentantii institutiilor financiare
  • Bloggeri si jurnalisti
  • Host-Age